Joe and Jules ontwerpt klassieke geboortekaartjes op Oud Hollands geschept papier met Net Dat Beetje Extra Persoonlijkheid.

De combinatie van het geschepte papier en een eenvoudige illustratie met een beperkt kleurenpalet geven het kaartje een tijdloos en toch persoonlijk karakter.

geboortekaartje square.jpg

Hoe werkt Het?

Kies een eigen onderwerp

Neem een van de illustraties als uitgangspunt. Bedenk zelf welke details je aan wilt passen om het kaartje persoonlijk te maken. Bepaal ook welke kleuren je wilt gebruiken. 

Kies het formaat. 

Oud Hollands papier met scheprand is beschikbaar in de volgende formaten: 
- 8 cm × 13 cm (enkel of dubbel)
- 13cm × 13 cm (enkel of dubbel)
- 11 cm x 11 cm (dubbel)

Alle kaarten worden geleverd met luxe witte enveloppen met scheprand en puntklep.

VUL HET bestelFORMULIER in

Vul het bestelformulier zo volledig mogelijk in. Let er op dat elk kaartje een persoonlijk ontwerp is. Probeer ruim voor de uitgerekende datum een bestelling te plaatsen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

offerte

Ik stuur jullie een op maat gemaakte offerte toe, en wacht jullie akkoord af.

ontwerp

Jullie ontvangen het kaartje in eerste instantie als pdf per email. Er is ruime gelegenheid om het kaartje verder aan te passen. Als alles naar wens is laat ik een proef drukken zodat jullie het kaartje en de kleuren kunnen controleren.

NA DE GEBOORTE 

Stuur mij na de geboorte de ontbrekende details per email toe. Ik pas het kaartje aan en na een laatste controle wordt het kaartje gedrukt. Doorgaans ontvang je de volgende werkdag de kaartjes per post. In het weekend is de drukkerij gesloten.

Naderhand ontvang je per email een factuur.

onlangs geboren....

 

voorbeelden

kaartjes met kindjes

Een kindje dat erop uit is om de wereld te ontdekken. Dat is het idee van de vaste collectie van Joe and Jules. Geef het kaartje een persoonlijk tintje door de details die je er bij zet (zoals de hond, een broer of zus, of misschien een speelgoed eendje).  Ook de kleuren bepaal je zelf.  De opmaak kosten voor deze kaartjes zijn 75,00 euro.

kaartjes met beestjes

Ik maak ook kaartjes met beestjes. Deze collectie moet nog groeien, maar hieronder wat voorbeelden van illustraties die ik eerder heb gemaakt. Bedenk je eigen tafereeltje. De opmaak kosten voor deze kaartjes zijn 75,00 euro.

of toch net even anders....

Dit zijn voorbeelden van volledig op maat gemaakte kaartjes. De opmaak kosten voor een op maat gemaakt kaartje variëren tussen de 80 en 125 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan.